25 nov 2008, 11:38

Огледален капан 

  Poesía
529 0 9
 

Огледален  капан!

 

Затворен капан

на самотни нощи.

Във своите мисли омотан

дух и спомен за свети мощи!

Огледални стени.

Образи много.

Очи, с  нежност  пълни.

Свирепи  очи.

Кръвясали

от нощи безсънни!

Суетата непозната.

Стои костюма зад вратата.

Прах покрил е старата китара.

Кафето кипва.

Сърцето болката повтаря!

Вратата пак открехната седи

и кани гости

 в огледалните  стени!

Виждам се в  тях.

Не  се познах.

Боже, как боли!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??