14 oct 2021, 17:39

Огледално 

  Poesía
209 0 2

 

 

    Къщата голяма, пуста,

    като оазис е за мен.

    Редя я, глася я – напусто,

    самотник съм аз наранен.

    Редя я, глася я – напусто,

    като оазис е за мен.

    Къщата голяма, пуста.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??