Oct 14, 2021, 5:39 PM

Огледално 

  Poetry
215 0 2

 

 

    Къщата голяма, пуста,

    като оазис е за мен.

    Редя я, глася я – напусто,

    самотник съм аз наранен.

    Редя я, глася я – напусто,

    като оазис е за мен.

    Къщата голяма, пуста.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??