14.10.2021 г., 17:39 ч.

Огледално 

  Поезия
216 0 2

 

 

    Къщата голяма, пуста,

    като оазис е за мен.

    Редя я, глася я – напусто,

    самотник съм аз наранен.

    Редя я, глася я – напусто,

    като оазис е за мен.

    Къщата голяма, пуста.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??