14 окт. 2021 г., 17:39

Огледално 

  Поэзия
208 0 2

 

 

    Къщата голяма, пуста,

    като оазис е за мен.

    Редя я, глася я – напусто,

    самотник съм аз наранен.

    Редя я, глася я – напусто,

    като оазис е за мен.

    Къщата голяма, пуста.

 

 

 

 

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??