15 feb 2008, 7:24

Огледало 

  Poesía
468 0 4

Огледало

Когато се погледнеш в огледало

и образът познат пред теб изплува,

тогава светлините се затварят

дълбоко в теб. И сякаш се събуждат

илюзии, мисловно невъзможни,

незрими за очите ти писания,

които чакат пак да ги погледнеш,

но всеки път остават неразбрани.

Но всеки път остават непрочетени.

А мислите ти търсят ги безспирно

в пространството на твоето съзнание.

Заключени вратите му ги спират.

И образът ти, само той остава -

ключът към тебе чака да открие,

че после, щом погледнеш в огледало,

да можеш и отвътре да се видиш.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??