30 mar 2008, 13:12

Огнено пречистване 

  Poesía » Filosófica
650 0 15
В лехата цветна слънчева дъга
разлиства пак душата ми със благост.
Измих вината, защото съм жена,
пречистена във болката до святост.
Когато с дъжд от сълзи любовта
през мен премина с ураганна буря,
изми ме в буйна, придошла река,
и стана моя слабост, но и сила.
А после с огън името си изкова,
печат положи със длето в сърцето,
извая с обич името си - Свобода,
и ме целуна нежно по челото.
Звезди проблеснаха по моята снага,
потрепнаха лъчите млечно сини.
Небето цветната симфония запя
във дъгоносните криле на птици.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??