27 nov 2011, 12:16

Ограбване 

  Poesía » De amor
588 0 1

Тишината тъмна призова ме,

в ъгъла на стаята стоя...

Още вярвам в дозата отровна -

изтекла от твойте сетива!

Твоето мъчение го знам -

съсипва ме сега!

Но трудно е да се откажа -

влачейки се под дъжда!

Говоря на тази нощ студена -

за топлите, твоите очи!

Умирам за една прегръдка тиха -

на твоите гърди!

Живея те далечно, искам да съм в теб!

Гледаш ме лъжовно и обичта ти -

изтрита е към мен!

Искаш ме на черно -

скрито от света!

"Обичам те!" - в заглушителната нощ

ще ти повтарям!

Търся те още и още те ограбвам!!!

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??