Отивам си!
Мъча се да плача...
Дъжд в пустиня
са мойте очи.
Жаден съм,
а къпя се в сълзи!
Аз съм само пътник,
в морето влязъл,
без мечти...
Океан
от сълзи е сърцето ми!
Броди в него кораб
на съмнения!
Пробит е той,
от твоите лъжи!
Кажи! Кажи!
Доволна ли си ти!
Океан
от стари рани,
излъгани мечти
несбъднати, несбъднати...
Вълнение, вълни!
От Седем бала!
А ти! А ти!
Дори не си разбрала!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados