31.03.2017 г., 16:56 ч.  

Океан 

  Поезия » Свободен стих
379 0 0

             Отивам си!

             Мъча се да плача...

             Дъжд в пустиня

             са мойте очи.

              

             Жаден съм,

             а къпя се в сълзи!

             Аз съм само пътник,

              в морето влязъл,

              без мечти...

             

 

             Океан

             от сълзи е сърцето ми!

             Броди в него кораб

             на съмнения!

 

             Пробит е той,

             от твоите лъжи!

             Кажи! Кажи!

             Доволна ли си ти!

 

             Океан

             от стари рани,

             излъгани мечти

             несбъднати, несбъднати...

 

             Вълнение, вълни!

             От Седем бала!

             А ти! А ти!

             Дори не си разбрала!

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??