Ти си моят октомври,
ти си моето топло място,
моето спокойно убежище,
което не искам да напусна.
__________________________________
Срещнах те с причина,
но и те пуснах безпричинно,
и болката в очите ти,
прониза ме,без да ми личи..
___________________________________
Стоя и се чудя,
луда ли бях така да те загубя?
Всичко се срути точно за няколко минути,точно за няколко секунди..
___________________________________
Загубих те и те върнах,
защото си моето убежище,
защото си моят октомври,
защото те обичам.
© Никол Димова Todos los derechos reservados