19.11.2021 г., 23:10 ч.

Октомври 

  Поезия » Любовна
352 1 5

Ти си моят октомври,

ти си моето топло място,

моето спокойно убежище,

което не искам да напусна.

__________________________________

Срещнах те с причина,

 но и те пуснах безпричинно,

и болката в очите ти,

прониза ме,без да ми личи..

___________________________________

Стоя и се чудя,

луда ли бях така да те загубя?

Всичко се срути точно за няколко минути,точно за няколко секунди..

___________________________________

Загубих те и те върнах,

защото си моето убежище,

защото си моят октомври,

защото те обичам.

© Никол Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??