6 sept 2022, 12:06

Олтарно 

  Poesía » Versos blancos
358 1 4

 

Нощта -

         разкъсана дреха,

                   се свлече в краката ми.

Със студена кама

          ме прониза

                   враждебният вятър.

Думи -

          прокудени стъпки,

                   плахо чертаят

                             пътека в душата ми.

          Тази нощ.

          Разпиляна по масите…

Вънка тихо се моли снегът.

© Мариела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??