Sep 6, 2022, 12:06 PM

Олтарно 

  Poetry » White poetry
356 1 4

 

Нощта -

         разкъсана дреха,

                   се свлече в краката ми.

Със студена кама

          ме прониза

                   враждебният вятър.

Думи -

          прокудени стъпки,

                   плахо чертаят

                             пътека в душата ми.

          Тази нощ.

          Разпиляна по масите…

Вънка тихо се моли снегът.

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??