4 mar 2014, 21:29

Омая 

  Poesía » De amor
463 1 3

Живота ми премина,

вкопчила се в теб.

За друго не помислях,

щастлива бях в плен.

 

Гласа ти медено звънлив,

погледът ти грабваше души.

А аз останах си такава,

сгушена в нашите мечти.

 

Сега се чудя и се мая

каква бе таз омая,

без думи и без глас

да  грабне ме завчас.

 

Не забелязах годините

как преминаха край нас.

Косите леко посивяха,

но душите все летяха.

 

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??