18 dic 2022, 19:26  

“Онази” вечер 

  Poesía » De amor
738 1 0

Поглеждам те и виждам сияние.

Казвам това дори чрез мълчание.

Изглежда, за теб съм просто красива,

май по-добре да погледнеш в архива.

За теб бях звезда, специална- една,

а сега явно…просто “добра”.

© Гергана Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??