Dec 18, 2022, 7:26 PM  

“Онази” вечер 

  Poetry » Love
425 1 0

Поглеждам те и виждам сияние.

Казвам това дори чрез мълчание.

Изглежда, за теб съм просто красива,

май по-добре да погледнеш в архива.

За теб бях звезда, специална- една,

а сега явно…просто “добра”.

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??