29 mar 2011, 21:37

Онази вещица - Любов 

  Poesía
1101 0 2

Защо ми подари света и след това от него си отиде.

А той е толкова голям, че самотата ме убива.

Заричах се, че няма да повярвам, отново на онази вещица - Любов.

Облекла голото си тяло с иглики и метличина.

Къде отнесе сините ми утрини и всички маргаритени целувки.

Върни ми ги.

Или поне една, в която не по мъжки да се скрия.

Да, тъмно, студено и вали, отнякъде се чуват гласове.

По-влажно е от всякога, събирам и последния си свят,

без никакви надежди за затопляне.

 

© Тодор Асенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??