Не повтаряй минали грешки,
те само връщат календара назад.
Облечи си новите дрешки
и покажи на света, че си млад.
Ако неудобен светът ти изглежда -
сътвори си нова надежда.
Едно е достатъчно само сега,
че очите отварят се пак след нощта.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados