19 ene 2007, 17:13

Оптимизъм 

  Poesía
566 0 3
Остави се
на течението,
на времето,
на импулса,
на случайността,
на свободата.

Понеси се,
освободи се,
отпусни се,
успокой се,
усмихни се,
продължи ...

Зареждай
хората край
себе си.
Отвори се за
новостите,
изненадите ...

Приемай
енергията
край теб,
която ти е
нужна да
вървиш напред.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??