Jan 19, 2007, 5:13 PM

Оптимизъм 

  Poetry
539 0 3
Остави се
на течението,
на времето,
на импулса,
на случайността,
на свободата.

Понеси се,
освободи се,
отпусни се,
успокой се,
усмихни се,
продължи ...

Зареждай
хората край
себе си.
Отвори се за
новостите,
изненадите ...

Приемай
енергията
край теб,
която ти е
нужна да
вървиш напред.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??