19.01.2007 г., 17:13 ч.

Оптимизъм 

  Поезия
535 0 3
Остави се
на течението,
на времето,
на импулса,
на случайността,
на свободата.

Понеси се,
освободи се,
отпусни се,
успокой се,
усмихни се,
продължи ...

Зареждай
хората край
себе си.
Отвори се за
новостите,
изненадите ...

Приемай
енергията
край теб,
която ти е
нужна да
вървиш напред.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??