19 янв. 2007 г., 17:13

Оптимизъм 

  Поэзия
565 0 3
Остави се
на течението,
на времето,
на импулса,
на случайността,
на свободата.

Понеси се,
освободи се,
отпусни се,
успокой се,
усмихни се,
продължи ...

Зареждай
хората край
себе си.
Отвори се за
новостите,
изненадите ...

Приемай
енергията
край теб,
която ти е
нужна да
вървиш напред.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??