4 oct 2011, 18:51

Оптимизъм 

  Poesía
678 0 10

ОПТИМИЗЪМ

 

Домъчня ми за белия лист.

Все се питам дали съм достойна.

Нямам отговор. Имаш ли ти?

Подозирам в сърцето пробойна.

 

От един океан непознат

ледни струи напират, нахлуват.

Не умирай, измислен мой свят!

С рев водите нелепи бушуват.

 

Но нали съм все пак оптимист,

друг спасителен пояс не виждам.

С лодка книжна от белия лист

аз към вас със вълните прииждам.

© Алина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??