ОПТИМИЗЪМ
Домъчня ми за белия лист.
Все се питам дали съм достойна.
Нямам отговор. Имаш ли ти?
Подозирам в сърцето пробойна.
От един океан непознат
ледни струи напират, нахлуват.
Не умирай, измислен мой свят!
С рев водите нелепи бушуват.
Но нали съм все пак оптимист,
друг спасителен пояс не виждам.
С лодка книжна от белия лист
аз към вас със вълните прииждам.
© Алина Стоянова Всички права запазени
аз към вас със вълните прииждам."!