16 jul 2007, 17:27

Орисия 

  Poesía
566 0 7
Съдбата с тежка орисия
белязала го е горкото -
хем да влачи селска ангария,
хем гражданско да бъде обществото!

© Любомир Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??