Jul 16, 2007, 5:27 PM

Орисия 

  Poetry
535 0 7
Съдбата с тежка орисия
белязала го е горкото -
хем да влачи селска ангария,
хем гражданско да бъде обществото!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??