1 mar 2017, 23:06

Орисване за сбогом 

  Poesía » De amor
424 1 6

Върви...
Пътека съм орисала
за теб
за случване.
Несигурността,
със заклинания стъписала.
Страхът от грешки
съм прогонила…
Върви… един за друг
от утре сме история.
Върви. 
Какво ли мога да ти дам?
Едничко сричане…
на думи родени от Любов.
И с тях да заразявам.
Успея ли – щастлива съм!
Но ти във Любовта не вярваш
и за това, не ги четеш
и подминаваш.

 

Върви! Орисах  те на тръгване,
Не се обръщай!
Дори и да усетиш сбъдване…

 

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??