20 ene 2006, 22:13

Оскверняване на непорочното 

  Poesía
798 0 1
Писъци...
Стенания...
Кървава целувка.
Тялото й не е вече нейно!
Нейната святост бе осквернена.
Нейината непорочност вече я няма!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??