20.01.2006 г., 22:13 ч.

Оскверняване на непорочното 

  Поезия
858 0 1
Писъци...
Стенания...
Кървава целувка.
Тялото й не е вече нейно!
Нейната святост бе осквернена.
Нейината непорочност вече я няма!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??