Jan 20, 2006, 10:13 PM

Оскверняване на непорочното 

  Poetry
815 0 1
Писъци...
Стенания...
Кървава целувка.
Тялото й не е вече нейно!
Нейната святост бе осквернена.
Нейината непорочност вече я няма!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??