9 dic 2016, 16:26

Остана ми обич 

  Poesía » De amor, Verso libre
594 1 4

Остана ми обич,
много колкото безкрайност.
Не я подарявам -
струва тъга
и много жълтици
със стойност сълзите в дъга
на палитра от болка и нежност
и художничка Самота.

 

Galaxi

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??