Dec 9, 2016, 4:26 PM

Остана ми обич 

  Poetry » Love, Free verse
595 1 4

Остана ми обич,
много колкото безкрайност.
Не я подарявам -
струва тъга
и много жълтици
със стойност сълзите в дъга
на палитра от болка и нежност
и художничка Самота.

 

Galaxi

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??