9.12.2016 г., 16:26 ч.

Остана ми обич 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
500 1 4

Остана ми обич,
много колкото безкрайност.
Не я подарявам -
струва тъга
и много жълтици
със стойност сълзите в дъга
на палитра от болка и нежност
и художничка Самота.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??