9 дек. 2016 г., 16:26

Остана ми обич 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
508 1 4

Остана ми обич,
много колкото безкрайност.
Не я подарявам -
струва тъга
и много жълтици
със стойност сълзите в дъга
на палитра от болка и нежност
и художничка Самота.

 

Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??