Искам те. Не си отивай.
В нощта мой път бъди.
Дива, буйна и стихийна
река в пенливи огнени искри.
Поспри при мен. Не тръгвай.
Миг от вечността стани.
Вихрена, дива и игрива
самодива в танца на мечти.
Искам те. Постой до мене.
Почувствай се желана и жена.
Пулсираща, копнееща и дръзка
мълния на небето в пустошта.
Остани. Не ме напускай
преди да си усетила страстта.
Копнееща, пулсираща и плътска
изсипваща се водопадна красота.
Искам те. Подслони се тука,
в прегръдката на моите гърди.
Нежна, мълчалива и ранима
зора сред многото мъгли.
Почакай. Не мога да те пусна.
Не скривай радостта си в суета.
Бъди щастлива, когато се събуждаш,
че при теб е спряла любовта.
© Йордан Малинов Todos los derechos reservados