10 mar 2016, 22:35  

Завинаги...без теб 

  Poesía » De amor
393 0 0

Оставих те в съня, а сутринта те търсих,
Оставих те в нощта, денят изригна с теб.
Намерих те, вклинил се във сърцето,
И късам плът, не знам за кой ли път...

 

Със скалпел режа всички части,
Където си жигосал свойто име,
И татуирам върху раните контрасти - 
Цветя и ангели, гарафи с вино...

 

Със Демоните вече сме на "ти",
Зловещият им смях е като песен.
"Обичам те" отдавна ми звучи
Като сюжет на погребалната процесия...

 

Ще те заровя. С почести, свещеник.
И плоча ще гравирам с кръв,
И свещите ще паля всеки делник,
Но не за теб, а в името на моя път!

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??