8 dic 2008, 18:29

Остави ме 

  Poesía » Otra
920 0 24

 

 

 

Остави ме под покрива свой да остана,

от чадъра ти капе нечиста вода.

Не превръщай живота ни кратък във драма,

щом вече си тръгнал по друга следа.

 

 

Остави ме под покрива свой да остана.

И върви! Но и там не отивай така -

че и Юда, поднесъл целувка с измама,

не възкръсна до днес при Христа!

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??