Dec 8, 2008, 6:29 PM

Остави ме 

  Poetry » Other
925 0 24

 

 

 

Остави ме под покрива свой да остана,

от чадъра ти капе нечиста вода.

Не превръщай живота ни кратък във драма,

щом вече си тръгнал по друга следа.

 

 

Остави ме под покрива свой да остана.

И върви! Но и там не отивай така -

че и Юда, поднесъл целувка с измама,

не възкръсна до днес при Христа!

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??