19 mar 2013, 16:05

Оставям ти пътека... 

  Poesía » De amor
583 0 8

Понякога се чудя -

ще ми стигнат ли

онези спрели мигове,

когато тихичко се будя,

а ти стоиш на края на ръба

на някаква измислена планета,

а аз във шепата си я държа

онази нежност, дето свети

и ти чертае нишка от копнеж

със вкус на гладни шепоти...

Когато ме целуваш във съня,

планетите се сливат в тишина.

Но аз не зная как да продължа,

оставям ти пътека...

                                      светлина!

© Румяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??