25 feb 2017, 21:44

От къде го измислих... 

  Poesía » Otra
302 3 7

Претъпкани мисли

горчиви, измислени,

отчаяни, изморени,

от цигари задимени,

от алкохол опиянени.

Претъпкани мисли

в багажно отделение,

наблъскани в чанти,

натикани в куфари,

набутани на бързо...

Претъпкани мисли,

но кой да ги мисли?

Че са нашето бреме...

 

От къде го измислих...

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??