25.02.2017 г., 21:44 ч.

От къде го измислих... 

  Поезия » Друга
291 3 7

Претъпкани мисли

горчиви, измислени,

отчаяни, изморени,

от цигари задимени,

от алкохол опиянени.

Претъпкани мисли

в багажно отделение,

наблъскани в чанти,

натикани в куфари,

набутани на бързо...

Претъпкани мисли,

но кой да ги мисли?

Че са нашето бреме...

 

От къде го измислих...

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??