Feb 25, 2017, 9:44 PM

От къде го измислих... 

  Poetry » Other
304 3 7

Претъпкани мисли

горчиви, измислени,

отчаяни, изморени,

от цигари задимени,

от алкохол опиянени.

Претъпкани мисли

в багажно отделение,

наблъскани в чанти,

натикани в куфари,

набутани на бързо...

Претъпкани мисли,

но кой да ги мисли?

Че са нашето бреме...

 

От къде го измислих...

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??