7 jul 2017, 22:55

От миналото до сега 

  Poesía
353 2 4

От миналото до сега...

Човек се бори за доброто!

Живее с мисълта,че тя е 

най-доброто.

 

Човек устроен и така...

Тъй както Бог го е създал.

Да бъде като него...

Но всъщност той е слаб.

 

Защо ли?Май е за доброто...

Защото лесно човекът се нахъсва.

Отчаян той търси благини...

Иска повече и то във злато!?

 

И забравя че човек се е родил.

Тъжно е и Бог тъжи... Затуй че

той е в плен на алчност и поквара.

Забравил и че Бог човек сътвори.

 

На земята за наслада...

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??