20 abr 2017, 18:23

От мрака... 

  Poesía » Otra
999 7 11

Когато се родих валеше прах,

а Принцът на Нощта мълвеше клетви,

звездите се търкаляха във грях,

на порочната вселена жертви.

 

В тунел от разпокъсани тела,

нечий смях събираше мъглите,

а някъде, отдолу под пръстта,

пъплеше отрова към тревите.

 

Със черни сълзи слънцето заплака

и съчини предсмъртния си стих.

А след това угасна... И от мрака

и неродената му сянка се родих.

 

 

Алекс ( Малката )

© Алекс Малката Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??