Времето – верният син на Земята,
тръгна да търси сред пясъка камък.
Бе повярвало, че подпре ли вратата,
ще опази от Вятъра крехкия пламък.
Той да му шари стените с рисунки
дето припяват преди да изчезнат…
Те да му правят мили муцунки,
та да не гледа в синята бездна.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados