22 may 2018, 23:56

От упор 

  Poesía » Otra
268 1 0

Стреляй от упор. Не чувствай вина.
Ловец си. Знаеш как се стреля по дивеч.
 Ще изчистя барута във мойта душа.
Своята болка неистова – Сиреч.

 

То е същото – на дълбоко се прицели.
Виж го белег нищожен – една драскотина.
Не пести от патроните. Застреляй ме ти.
Не отлагай за друга година.

 

Ако може веднъж! Да започна на чисто!
Избери най- добрата мишена!
Във сърцето, което понесло е всичко!
Докосни ме с ръка. Нека бъде простено!

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??