8 oct 2009, 15:49

От утре... 

  Poesía
673 0 17

Обещавам да съм пак щура щурачка -

с цветни боички да оцветя света,

слънчеви зайчета да заподскачат

по побелялата ми коса.

Боса да вървя по горски пътеки,

без да жаля нозете си.

Неразумно да пия виталност -

да стигна до покрива на света.

И от звездно балконче да ви помахам.

Обещавам! От утре…

Днес ще си доплача безгласно…

А утре - ще облека бялата си рокля,

по която няма и следа от тъга.

Щура щурачка – по ръба на бръснача,

търси кода на файла „Живот”.

 

 

 

07.10.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??