4 jul 2008, 7:17

Отчаяни съпруги 

  Poesía » De humor
615 1 8

Ти и тоята любов...
Празните ти обещания...
Това ли беше моят гроб?
Фалшиви разкаяния.
И този път ли ще е за последно,
тая версия не се ли изтърка?
Вече стана смешно,
аз прощавам,
 ти пак бъркаш.
Как очи имаш още да ме гледаш,
аз ли да те лъжа, че ти вярвам?
Взимай къщата и се разкарай,
да знам поне, че мъж си нямам.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??