Jul 4, 2008, 7:17 AM

Отчаяни съпруги 

  Poetry » Humour
635 1 8

Ти и тоята любов...
Празните ти обещания...
Това ли беше моят гроб?
Фалшиви разкаяния.
И този път ли ще е за последно,
тая версия не се ли изтърка?
Вече стана смешно,
аз прощавам,
 ти пак бъркаш.
Как очи имаш още да ме гледаш,
аз ли да те лъжа, че ти вярвам?
Взимай къщата и се разкарай,
да знам поне, че мъж си нямам.

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??